×

Attentie

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Smartschool is een digitaal leerplatform waarmee leerlingen, leerkrachten, secretariaten, ouders en directie met elkaar in contact staan over alles wat met de school te maken heeft. Het biedt vele mogelijkheden voor zowel ouders als leerlingen. Denk maar aan communiceren met de vakleerkracht, de digitale schoolagenda raadplegen, de organisatie van oudercontacten, het raadplegen van brieven en extra lesmateriaal ...

Begin dit schooljaar heeft uw zoon of dochter d.m.v. een eigen gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot het Smartschoolplatform van onze school.

Ook als ouder krijgt u toegang tot dit platform. Let op: u kan als ouder pas aanmelden indien uw zoon of dochter reeds aangemeld is op Smartschool.

 Het Smartschoolplatform van onze school vindt u op volgend adres:

https://sjiwetteren.smartschool.be/

Let erop dat u op het juiste Smartschoolplatform inlogt! (Tik dus niet gewoon “Smartschool” in Google in! U vindt ook een link op de homepage van de website van onze school.)

Om Smartschool te raadplegen, gebruikt u bij voorkeur de meest recente versie van Google Chrome.

Nog niet aangemeld op Smartschool?

  • Kies Wachtwoord vergeten en vul het emailadres is dat doorgegeven werd bij inschrijving.
  • Op dit emailadres ontvangt u een bericht van Smartschool met een link. Klik op die link om de procedure te voltooien.
  • De eerste keer dat u zich aanmeldt, moet u het wachtwoord wijzigen.

 

Wat is zo een co-account?

De co-account is gekoppeld aan de Smartschoolaccount van uw zoon of dochter.

  • U logt in met zijn of haar gebruikersnaam maar met een eigen wachtwoord.
  • U krijgt identiek dezelfde informatie te zien op Smartschool als uw zoon of dochter, zij het met enkele beperkingen (zo is het berichtenverkeer alsook ‘mijn documenten’ strikt gescheiden).

 

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, is het verleidelijk om het wachtwoord van uw zoon of dochter te gebruiken om in te loggen. Dit is evenwel niet toegestaan!

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan de gebruikersnaam in op de inlogpagina van Smartschool en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Er wordt dan een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres indien dit gekend is bij Smartschool.

 

Bekijk de onderstaande video's (klik op de afbeelding) voor meer info of klik op de link om de handleiding door te nemen:

 Aanmelden    SmartschoolApp

of lees de handleiding

 

 

Meer info over de verschillende modules in Smartschool, kunt u terug in de Intradesk van Smartschool: Intradesk > Informatie leerling-ouders > Documenten > Smartschool. 

Hebt u nog vragen i.v.m. Smartschool, dan neemt u contact op met onze smartschoolbeheerder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld steeds de naam en klas van uw zoon/dochter.