• Troeven

Onze troeven: zorg en kwaliteit

• Onze school

Onze school sinds 1853

De schoolpoort is open vanaf 7.45 uur.

1. 1ste lesuur: 8.30 - 9.20
  2. 2de lesuur: 9.20 - 10.10
  3. 3de lesuur: 10.25 - 11.15
  4. 4de lesuur: 11.15 - 12.05
  5. 5de lesuur: 13.00 - 13.50
  6. 6de lesuur: 13.50 - 14.40
  7. 7de lesuur: 14.50 - 15.40
  8. 8ste lesuur: 15.40 - 16.30

Eigen maaltijd

Je mag je eigen boterhammen en drankje meebrengen. Aangezien onze school begaan is met het milieu, promoten we het gebruik van een brooddoos.

Broodjes bestellen

Je kan ook een broodje bestellen op het secretariaat tot 10.30 u. De broodjes worden onmiddellijk betaald en worden 's middags naar de refter gebracht.

Warme maaltijden

Wij bieden geen warme maaltijden aan.

Drank

Onze school beschikt over verschillende automaten waar je een fris drankje kan aankopen.

Voor de leerlingen van de eerste en de tweede graad beslist de directeur, in samenspraak met de ouders, over het geven van een middagpas. Alleen als je 's middags thuis kunt eten, kom je daarvoor in aanmerking. Voor de leerlingen van de derde graad beslissen de ouders; zij kunnen je toestemming geven om met een middagpas de school te verlaten.

Oudercontacten verzekeren de samenwerking tussen thuis en school. Daarom voorzien wij eenmaal per trimester (oktober, maart en juni) een oudercontact. Eind december kan je met je ouders bij ons terecht voor een bespreking van je resultaten als je te kampen hebt met leermoeilijkheden. Jullie kunnen ook op elk ogenblik de school contacteren voor een persoonlijk onderhoud met de directeur, de graadcoördinatoren, de leerlingbegeleider, je klastitularis of de vakleerkrachten.

De data van de oudercontacten staan in de kleine agenda die je in het begin van het schooljaar ontvangt.

De brief i.v.m. het oudercontact sturen wij naar je thuisadres. Inschrijven voor het oudercontact kan: