donderdag 19 juni 2014

VOETendagen 3BSO

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Donderdag 19 juni stonden alle leerlingen van 3BSO klaar met de fiets. Een tocht waar ze nog niet zoveel over wisten. We fietsten en fietsten maar met tussenpauzes. In de tussenpauzes speelden we telkens spelletjes “binnen de minuut”. Zo kon iedereen eventjes bekomen. Na 32 km bereikten we het domein Puyenbroeck. We sloegen onze tenten op, maakten ons klaar voor het hoogteparcours om daarna aan te schuiven aan de barbecue-tent. Iedereen vermaakte zich. ’s Avonds hadden we als afsluiter het “één-tegen-allen-spel”. Net op tijd, werden alle opdrachten afgewerkt en volgde een beloning.

Op vrijdag was het een beetje lastig ontwaken, daar we ’s nachts om 2.00 u (toen het bij ons nét stil was ...) gewaakt werden door gillende Nederlandertjes. Na het ontbijt spoedden we ons voor de mini-golf. Terwijl Mevr. Verbrugge het middagmaal voorbereidde, werd brand opgemerkt in het containerparkje. Onze buren hadden de houtskool te vroeg in de containers gegooid ... Je ziet ... met 3VV (en nu ook 3KA en 3VK) altlijd wat te beleven!

Na het middagmaal werd het opruimen en terug de fiets op. Wat ging dat vlot!! Proficiat aan alle deelnemers! Opnieuw een fijne herinnering houden we er aan over.

Gelezen: 1072 keer