Print deze pagina
dinsdag 03 juni 2014

Projectdag "Lentekriebels" door 3VV en 4VV

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Dinsdag 3 juni ... laatste projectdag “lentekriebels”. De treinreis naar Oostende startte met een kwartiertje vertraging. De zon in Oostende deed ons dat vlug vergeten ... De lln. hadden in de les welzijn, PAV, communicatie, voeding, PO, linnen en interieur al heel wat voorbereidingen getroffen. Hierdoor hebben de leerlingen van 4VV gids gespeeld voor de leerlingen van 3VV.

In de namiddag was een heuse teambuilding, op het strand, voorzien. Helaas dachten de weergoden er anders over. Niet dat we ons hierdoor verveelden, neen, integendeel. Sommige die-hards gingen in de regen toch even pootje baden (of meer) en merkten daar een “haai” op. Al vlug bleek het om een hondshaai te gaan. Het beestje (kleine meter groot) leefde nog. We belden Sealife maar die wimpelden ons vriendelijk af. Gemeente-arbeiders verzochten ons het te proberen via de politie. Enkele minuten later werden we geflankeerd door 4 stoere agenten. Het beestje wilde precies niet “zwemmen” en zij zouden het verder afhandelen met Sealife (want onze trein wachtte niet)...

Je ziet... de VV-kes hebben een groot hart en REDDEN LEVENS!! Was waarschijnlijk een mooie headliner geweest in de krant?

Gelezen: 1107 keer