maandag 14 januari 2019

Uitgeschakeld

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

De kerstvakantie was net voorbij en de 1/8 finale van het MOEV-scholenvoetbal voor scholieren stond al op het programma. De clash vond plaats in het Beukenhof in Aalst tegen het Sint-Maarteninstituut Aalst.

Al direct na de aftrap werd duidelijk dat dit geen gemakkelijke opdracht zou zijn. Onze tegenstander bleek in elk facet van het spelletje voetbal beter te zijn en dit resulteerde in twee snelle doelpunten. Met veel inzet kon Sint-Jozef zelf ook scoren. Door een uitstekende keeper (Wesley Gyselinck) en een bij momenten sterke verdediging bleef de 2-1 lang op het scorebord. Toch werd het kort voor de rust nog 3-1.

In de tweede helft moesten we het spel ondergaan en kon Sint-Jozef geen antwoord geven op de snelle en efficiënte manier van voetballen van de tegenpartij. Enkele schaarse kansen werden door onze spelers jammerlijk niet benut en dit in sterk contrast met de trefzekerheid van het Sint-Maarteninstituut. Met 7-1 werd het een pijnlijke nederlaag en ook de uitschakeling in het toernooi.

Toch aan alle leerlingen van de schoolploeg en dikke merci voor hun inzet en motivatie. Volgend jaar beter :-)

Gelezen: 1286 keer
Getagged onder