woensdag 12 juni 2024

Bezoek Meetdistrict en Planet Group Arena Gent

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Als afsluitmoment van dit schooljaar en in kader van de competentie 'Werken in team' organiseerden we op woensdag 12 juni een klasuitstap voor 7KAG/7WET.

De Planet Group Arena, voorheen Ghelamco Arena, ook vaak Arteveldestadion genoemd, is het huidig stadion van de voetbalclub KAA Gent. De KAA Gent Foundation biedt ons de mogelijkheid deze voetbaltempel te bezoeken. We krijgen informatie over de sportieve, commerciële en maatschappelijke werking van KAA Gent, het verhaal van de voetbalclub, de werking van de Planet Group arena en de organisatie van een voetbalwedstrijd in de Planet Group arena.

Bij Meetdistrict maken we kennis met het concept van kant-en-klare kantoorruimte, gedeelde werkruimte, flexibele en inspirerende werkplekken in een bloeiende community. Het is een energieke werkomgeving met een hoop extra services, helemaal op maat van de klant zijn business. Tijdens de rondleiding  krijgen we een zicht op flexibele werkruimtes zoals de PrivateOffices, Meetboxes, BreakOut Rooms, de Pitch Arena en het auditorium.

Gelezen: 111 keer
Getagged onder