donderdag 19 januari 2023

Ondernemer voor de Klas - 7KAG/7WET/6KA

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Vlajo ‘Ondernemers voor de Klas’ is een succesformule waarbij jongeren in dialoog gaan met ondernemers en bedrijfsleiders.

Onder het motto ‘in elke leerling zit ondernemerstalent’ organiseert SJI in de 3de graad heel wat initiatieven om de ondernemersvaardigheden te stimuleren. Denken we hierbij aan het virtueel bedrijf Casa Decora, de mini-onderneming Bling Bling, de pop-up Yokoso, bedrijfsstages en werkplekleren. Deze initiatieven hebben voornamelijk de bedoeling om het wederzijds contact tussen werkgevers en toekomstige werknemers te vergroten en een positieve beeldvorming over ondernemerschap bij jongeren te creëren.

Dit jaar werd de gastles gegeven door de heer Didier Engels, CEO van Engels Ramen en deuren. Hij inspireerde de leerlingen met zijn expertise, passie en energie. Het was een ideale gelegenheid om de leerlingen ondernemersgeest en -visie  mee te geven, hen te enthousiasmeren voor het ondernemerschap, en te vertellen wat werkgevers van onze leerlingen als toekomstige werknemers verwachten

Gelezen: 772 keer
Getagged onder