dinsdag 29 november 2022

Opening Pop-Up Yokoso - 7WET

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een stukje Azië in Wetteren, dat willen Yamina, Maria, Busra en Esmeralda van de gloednieuwe pop-up Yōkoso graag verwezenlijken. Zij lieten zich voor deze pop-up inspireren door hun interesse in anime en de Aziatische cultuur. Via tiktok en youtube ontdekten ze dat wel meer mensen deze interesse delen.

Ze brengen een concept uniek in Wetteren, met voornamelijk producten van Aziatische oorsprong. Zo kan je er terecht voor Aziatische snacks en drankjes, juwelen en accessoires. Voor de jeugd bieden ze een ruime keuze aan anime T-shirts aan.

Dat het viertal van aanpakken weet bewezen ze de afgelopen periode reeds door hun eigen huisstijl uit te werken maar ook door de winkelruimte zelf te verbouwen en vorm te geven, ondersteund door hun leerkrachten. De zoektocht naar geschikte producten was niet eenvoudig, toch slaagde het viertal er in een ruim assortiment samen te stellen.

 

Verwonderd naar wat Yōkoso allemaal te bieden heeft? Spring dan zeker even binnen en dompel je onder in de Aziatische cultuur.

De winkel opent feestelijk op 24 november vanaf 19u (op uitnodiging) en is hierna open van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u. Yōkoso is vanaf de opening ook terug te vinden op de sociale media Facebook, Tiktok en Instagram.

Yōkoso - SJI Wetteren, Wegvoeringstraat 63b - Facebook, Instagram & Tiktok

Gelezen: 409 keer
Getagged onder