vrijdag 29 november 2019

Forumbeurs - 7KAG

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onderhandelen, samenwerken, kopen en verkopen, verantwoordelijkheid en initiatief nemen, het zijn maar een paar van de vele activiteiten en attitudes die centraal staan tijdens de deelname aan een beurs.

Vrijdag 29 november namen de leerlingen van 7 KAG deel aan de Forumbeurs in Sint-Niklaas. Dit is een regionale beurs voor virtuele bedrijven van Oost- en West-Vlaanderen.

De leerlingen maakten van een naakte oppervlakte een kleurrijke en aantrekkelijke stand. Vanaf 10u kregen alle deelnemers de kans om te tonen hoe ondernemend ze zijn. Onze oefenfirma Casa Decora verkoopt decoratieartikelen voor huis en tuin. De fictieve verkoop, met behulp van de tablet en de geautomatiseerde verwerking van de orders aan de hand van een template, verliep professioneel en foutloos. We registreerden meer dan 50 orders. De aangeleerde verkooptips, een leuke wedstrijdprijs en de mooie relatiegeschenken die we meekregen van onze peterfirma Quetzales hebben de verkoop zeker en vast bevorderd. De beursdeelname was een boeiende en leerrijke ervaring. Als kers op de taart won Casa Decora de prijs voor de mooiste stand. Leerlingen en coaches glunderden van trots en voldoening bij de uitreiking van de trofee.

Gelezen: 1708 keer
Getagged onder