donderdag 14 maart 2019

Belfair - 7KAG

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De leerlingen van 7kag zijn sinds september werkzaam in de oefenfirma Casa Decora en na de regionale beurs in Kortrijk nu klaar om in het netwerk van internationale oefenfirma’s handel te drijven. Op donderdag 14 maart namen zij deel aan de Belfair 2019 in Brussels Expo.

Cofep ontvangt dit jaar tijdens deze unieke handelsbeurs meer dan 300 oefenfirma’s. De standhouders zijn oefenfirma’s, gerund door leerlingen, studenten en werkzoekenden. De deelnemers bieden een ruim en gevarieerd assortiment aan. Er zijn geen fysieke goederen, noch echt geld, de transacties en documenten zijn wel realistisch.

De leerlingen-standhouders werden goed voorbereid. Ze krijgen deadlines opgelegd, worden gestimuleerd om uit hun opleidingscocon te stappen o.a. door bezoekers te onthalen, een live verkoopgesprek te voeren, te onderhandelen en dat terwijl de trainer-leerkracht toekijkt op hun taalgebruik, uitstraling en klantgerichtheid. Dankzij Belfair worden contacten gelegd die doorheen het werkjaar leiden tot een nauwere samenwerking.

Gelezen: 1440 keer
Getagged onder