dinsdag 27 november 2018

Opening leeronderneming Chateau Chique

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Aan de naam en ambitie van de gloednieuwe leeronderneming van de leerlingen van het 7de jaar Winkelbeheer & Etalage zal het alvast niet liggen. In de schaduw van het kasteel Vilain XIIII openden zij immers Chateau Chique, een winkel in vintage setting die hoofdzakelijk uitpakt met een assortiment aan T-shirts en truien met zelf ontworpen trendy opdruk. Doelpubliek? De Wetterse jeugd en bij uitbreiding ‘elken echten Wettereir’. Twee van hun collecties spelen namelijk deels in op het succes van de truien rond West Flemish for Beginners enerzijds en het Gentse NEGENDUUST anderzijds. Dialect en quote-gerelateerde positioneringsdrang met andere woorden. Voor wie denkt aan ‘te stoer’ of ‘te mannelijk’ bieden ze hun girl power-lijn (GRL PWR) een derde alternatief, aangevuld met verschillende accessoires. Dat het zestal van aanpakken weet bewezen ze de afgelopen periode reeds door hun eigen huisstijl uit te werken maar ook door de winkelruimte zelf te verbouwen en vorm te geven, ondersteund door hun leerkrachten.

De winkel, met ingang langs de Wegvoeringstraat (SJI Wetteren, 63b), opende feestelijk op 22 november en is vanaf nu open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.

Kom vanaf dan dus zeker een kijkje nemen, bijvoorbeeld tijdens een van de vele voorziene actiedagen (avondshopping, kerstmarkt, …)! Volgen kan via Instagram (chateauchique9230 en Facebook (chateauchique).

Gelezen: 967 keer
Getagged onder