vrijdag 16 november 2018

Deelname @Thena Fair 7KAG

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kopen, verkopen, onderhandelen, samenwerken, verantwoordelijkheid en initiatief nemen, het zijn maar een paar van de vele activiteiten en attitudes die centraal staan tijdens de deelname aan een beurs.

Vrijdag 16 november, op de dag van de ondernemer, namen de leerlingen van 7 KAG deel aan de @Thena Fair in Kortrijk. Dit is een regionale beurs voor oefenfirma’s van Oost- en West-Vlaanderen.

De jongens maakten van een naakte oppervlakte een kleurrijke en aantrekkelijke stand. Vanaf 10u30 kregen alle deelnemers de kans om te tonen wat ondernemend zijn betekent en hun producten of diensten aan te bieden. Onze  oefenfirma Casa Decora verkoopt decoratieartikelen. De fictieve verkoop, met behulp van de tablet en de geautomatiseerde verwerking van de orders aan de hand van een template, verliep professioneel en foutloos. We registreerden meer dan 50 orders. De aangeleerde verkooptips, een leuke wedstrijdprijs en de mooie relatiegeschenken die we meekregen van onze peterfirma Quetzales hebben de verkoop zeker en vast bevorderd. Deze beursdeelname was een boeiende en leerrijke ervaring. Op naar de Belfair beurs in Brussel!

Gelezen: 832 keer
Getagged onder