donderdag 04 oktober 2018

Te land, ter zee en in de lucht ...

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 4 oktober ging de jaarlijkse sportdag door. De leerlingen van de derde graad hadden twee locaties om uit te kiezen, namelijk Duinbergen (zee) of Comblain-la-tour (Ardennen).

Aan zee hesen alle leerlingen zich in een surfpak om diverse watersporten uit te proberen (sup, kayak, golfsurfen, katamaran-zeilen,…) en daarbij het nodige zoutwater te drinken. Op het strand werden er oa. beach-volley, kub en teambuilding-games gespeeld.

In de Ardennen was alles gericht op hoogte. Schudden en beven op het hoogteparcours en death ride, klamme handjes op de verschillende via ferrata’s, knikkende knieën op het rappel en blindheid in de speleo-ruimte…

Zowel onze sportieve leerlingen als begeleidende leerkrachten waren het unaniem eens: het was opnieuw een supergeslaagde sportdag!

Hieronder ook enkele sfeerbeelden.

Voor de leerlingen: via deze link kan je alle foto’s van de sportdag (3de graad) van 4 oktober 2018 bekijken. Het is wel noodzakelijk om in te loggen met je SJI-Wetteren e-mailadres om de foto’s te kunnen bekijken. De link zal beschikbaar zijn t.e.m. 31 december 2018.

 

Gelezen: 1055 keer
Getagged onder